LENKIŠKA
KLINIKA CORBY

Dantų Balinimas

Dantų Balinimas

Dantų balinimas daugelį metų buvo labai populiari procedūra tarp pacientų. Corby Private Medical Centre siūlome du saugius dantų balinimo būdus: vienas atliekamas klinikoje naudojant BlancOne preparatą su dantų lempa, kitas – namuose naudojant modernią Enlighten sistemą, kurią sudaro balinimo padėklai ir geliai.

Kodėl verta balinti dantis?

👉 Padidinti pasitikėjimą savimi ir savigarbą dėl gražios šypsenos.
👉 Jaunesnė išvaizda.
👉 Speciali proga, tokia kaip vestuvės, darbo pokalbis ir kt.
👉 Arba tiesiog norint pašalinti metų kaupimosi apnašas ir dantų akmenis!

 


B L A N C O N E ®

revoliucinė klinikinio balinimo metodika!

Paskambinkite mums ir užsisakykite vizitą!

Balinimas naudojant BlancOne®Touch ir BlancOne®Click sistemas su dantų lempa yra puikus būdas papildyti dantų higienos procedūras. Šis metodas pasižymi trumpu apšvietimo laiku – visa vizita trunka 45 minutes ir apima 3 ciklus po 8 minutes. Rezultatai yra matomi iš karto. Kadangi BlancOne sistema gali būti naudojama tik prižiūrint odontologui, ji yra visiškai saugi jūsų dantims.

Pagrindinė balinimo medžiaga, 16% karbamido peroksidas, buvo sustiprinta fotoaktyvatoriais, leidžiančiais žymiai sutrumpinti vienos sesijos laiką. Sustiprinto šviesos veikimo derinys su sumažinta aktyviosios medžiagos koncentracija leido pasiekti balinimo sistemą be „šalutinių poveikių“, garantuojančią visišką profesionalumą, apsaugą ir paciento komfortą.


BlancOne® TOUCH

intensyvi balinimo terapija, nesukelianti jautrumo!
  • Pirmiausia ant dantų uždedamas specialus gelis. Tada jiems nukreipiama dantų lempos šviesa.
  • Vizitas apima 3 ciklus po 8 minutes su dantų lempos apšvietimu klinikoje = visa procedūra trunka 45 minutes.
  • 4-8 VITA skalės atspalvių pagerėjimas.
  • Visiškas saugumas ir komfortas – nereikia apsaugoti dantenų.
  • Balinimo efektas išlieka vidutiniškai nuo 9 iki 12 mėnesių*

Naudojant BlancOne® TOUCH, galite turėti iš karto baltą ir ryškų šypseną vietoj laukimo 10-15 dienų su padėklo balinimo efektu.

Procedūros kaina: £395.

System ratalny w Corby Private Medical Centre

* Balinimo efekto trukmė priklauso nuo daugelio veiksnių:
– Nerūkantiems ir negeriantiesiems dažančių gėrimų (kava, arbata, raudonasis vynas) efektas trunka iki 12 savaičių
– Rūkantiems ir negeriantiesiems dažančių gėrimų efektas trunka iki 8 savaičių
– Rūkantiems ir geriantiesiems dažančius gėrimus efektas trunka iki 4 savaičių

BlancOne® CLICK

baltesnė šypsena iš karto po dantų higienos procedūros!

Balinimas naudojant Click sistemą suteikia iš karto matomą balinimo efektą, pasiekiamą per trumpą, 10 minučių vizitą. Ši sistema ypač rekomenduojama pacientams, kurie pirmą kartą nusprendžia balinti dantis, ir tiems, kurie bijo dantų jautrumo po balinimo procedūros. Nors visos balinimo sistemos, kurias naudojame Corby Private Medical Centre, įskaitant BlancOne Touch, BlancOne Click ir Enlighten, praktiškai nesukelia jautrumo arba sukelia jį minimaliu lygiu, BlancOne Click sumažina jautrumą iki absoliutaus minimumo. Šis balinimo būdas gali būti taikomas iš karto po higienos procedūros, kad šviesesnių dantų efektas būtų dar labiau pastebimas!

  • Procedūros trukmė: tik 10 minučių.
  • Galimybė atlikti iš karto po higienos procedūros.
  • Saugus net ir esant nedideliam dantenų kraujavimui.
  • Galimybė pagerinti dantų atspalvį nuo 3 iki 5 VITA skalės atspalvių!
  • Efektas išlieka iki 12 savaičių!*

Procedūros kaina: £99.

* Balinimo efekto trukmė priklauso nuo daugelio veiksnių:
– Nerūkantiems ir negeriantiesiems dažančių gėrimų (kava, arbata, raudonasis vynas) efektas trunka iki 12 savaičių
– Rūkantiems ir negeriantiesiems dažančių gėrimų efektas trunka iki 8 savaičių
– Rūkantiems ir geriantiesiems dažančius gėrimus efektas trunka iki 4 savaičių

Paskambinkite mums ir užsisakykite vizitą!

 

E N L I G H T E N®

Modernus namų balinimo padėklais būdas

Skirtumas tarp Enlighten® balinimo ir kitų sistemų slypi pasiekiamuose rezultatuose. Jei pacientas laikosi dantų balinimo procedūros, dantys balinasi daugiau nei su bet kuria kita sistema.

Enlighten Evo4 yra vienintelė balinimo sistema pasaulyje, kuri leidžia pasiekti VITA B1 atspalvį 98% pacientų, nepriklausomai nuo pradinio atspalvio. Enlighten namų sistema laikoma lyderiu profesionalių dantų balinimo technologijų srityje. Kiekvienas jos aspektas buvo visiškai optimizuotas siekiant užtikrinti numatomumą ir naudojimo paprastumą. Enlighten sistema buvo minima daugelyje straipsnių ir televizijos programų.

Kodėl verta naudoti Enlighten dantų balinimo sistemą, palyginti su kitomis sistemomis?

  • Vienintelė sistema pasaulyje, kuri lengvai ir saugiai balina dantis iki 16 atspalvių.*
  • Patogi pacientams naudoti.
  • Rezultatai per 2-4 savaites nuo gydymo pradžios.
  • Minimalus skausmas ir jautrumas, palyginti su kitomis sistemomis.
  • Balinimo produktai laikomi šaltai nuo gamybos iki procedūros, užtikrinant optimalų gelio veiksmingumą.
  • Nereikia jokių lempų, dantenų apsaugos ar dehidratacijos balinimo.
  • Balinimo rinkinyje yra jautrumą mažinantis serumas.
  • Individualiai pritaikyti, aukštos kokybės balinimo padėklai, atsižvelgiant į atvejį.
  • Procedūra prižiūrima odontologo.

Procedūros kaina: £649.

System ratalny w Corby Private Medical Centre

Paskambinkite mums ir užsisakykite vizitą!

 

Enlighten dantų balinimas baigiamas per du vizitus:

Vizitas 1.
Pirmiausia paimame jūsų dantų įspūdžius naudodami specialią Enlighten pateiktą masę. Jie bus išsiųsti į Enlighten laboratoriją, kuri sukurs jums aukštos kokybės, sandariai pritaikytus padėklus. Jų paruošimas užtruks apie 2 savaites. Per tą laiką jūs naudosite specialią dantų pastą du kartus per dieną, kuri turi medžiagą vadinamą hidroksiapatitu (HAP), sudarančia 97% emalio. HAP ne tik pagerins balinimo efektą, bet ir apsaugos jūsų dantis bei sumažins jų jautrumą.

Vizitas 2.
Kito vizito metu jūs gausite padėklus ir balinimo gelį iš odontologo. Jums bus suteikta išsami instrukcija, kaip tinkamai naudoti padėklus ir balinimo preparatą, kurį reikia įdėti į padėklus prieš jų uždėjimą.
Gelį reikia naudoti 3 savaites. Po 6 mėnesių galite kreiptis dėl papildomos balinimo preparato švirkšto, kad palaikytumėte efektą.


Priežiūra po procedūros

Jei dantys yra jautrūs, gali būti rekomenduojama naudoti jautrumą mažinančią dantų pastą, pavyzdžiui, Colgate Pro relief arba Sensodyne.
Norėdami išlaikyti balinimo efektą, rekomenduojame apsvarstyti galimybę kartą per metus įsigyti Enlighten balinimo gelio tūbelę klinikoje ir naudoti ją keletą dienų esamuose balinimo padėkluose. Tai padės išlaikyti pirminį baltą atspalvį.

*Gamintojo garantijos. Daugiau informacijos: www.enlightensmiles.com. Galutinis balinimo efektas kiekvienam pacientui skiriasi. Kai kurie pacientai labai gerai reaguoja į dantų balinimą ir rezultatas yra radikaliai baltesni dantys, tuo tarpu kiti gali pastebėti labai mažą skirtumą. Klinika negali garantuoti, kad jūsų atveju bus pasiektas įspūdingai baltų dantų efektas.

System ratalny w Corby Private Medical Centre

Paskambinkite mums ir užsisakykite vizitą!

 

Vis daugiau žmonių nori džiaugtis šviesesniais ir baltesniais dantimis.

Tačiau ar dantų balinimas veikia ir ar yra saugus?

 

Štai atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus apie dantų balinimą:

Kas yra dantų balinimas?

Dantų balinimas reiškia dantų šviesinimą uždedant tam tikros rūšies medžiagą (dažniausiai gelio pavidalu), kad jie taptų šviesesni. Ne visada tai reiškia, kad dantys taps spindinčiai balti, bet gali pašviesinti esamą spalvą keliais atspalviais.

Kas gali naudotis dantų balinimu?

Dantų balinimą Jungtinėje Karalystėje turėtų atlikti tik odontologas arba kitas reguliuojamas odontologijos specialistas, pvz., dantų higienistas ar dantų terapeutas, odontologo rekomendacija.
Kai kurie grožio salonai siūlo dantų balinimą, tačiau tai yra neteisėta, jei nėra odontologo, ir tai gali kelti grėsmę burnos sveikatai.
Taip pat galite įsigyti namų dantų balinimo rinkinius, tačiau jie taip pat gali kelti riziką.

Kas vyksta dantų balinimo metu?

Jei norite balinti dantis, pirmiausia turite apsilankyti odontologo kabinete 2–3 kartus.
Odontologas paims jūsų dantų įspūdžius, kad pagamintų individualiai pritaikytus padėklus ir paaiškins, kaip juos naudoti su balinimo geliu. Tada, naudodamiesi padėklais namuose, turėtumėte reguliariai tepti gelį nurodytą laiką.

Klinikinis balinimas naudojant specialią dantų lempą yra dar viena dantų balinimo sistema, kurią siūlome Corby Private Medical Centre. Balinimo gelis tepamas ant dantų, o tada šviesa arba lazeris nukreipiamas į juos, kad aktyvuotų balinimą. Balinimas dantų lempa paprastai trunka nuo 10 iki 45 minučių, priklausomai nuo lūkesčių.

Ar bet kuris odontologas gali balinti dantis?

Bet kuris odontologas gali balinti dantis, jei yra registruotas General Dental Council. Registruoti dantų terapeutai ir higienistai taip pat gali atlikti dantų balinimą odontologo rekomendacija.
Visi odontologai, dirbantys Corby Private Medical Centre, turi galiojančią ir naujausią registraciją JK General Dental Council. Norėdami sužinoti, ar konkretus odontologas yra registruotas, galite patikrinti internetinį registrą General Dental Council svetainėje.

Kaip dėl namų rinkinių ir grožio salonų dantų balinimo?

Dantų balinimą turėtų atlikti tik registruotas specialistas, nes dantų balinimas neprofesionaliems asmenims, pavyzdžiui, grožio salonuose, yra neteisėtas JK.
Namų rinkiniai taip pat kelia riziką. Prieš naudodami namų rinkinį, pirmiausia turėtumėte pasitarti su odontologu.

Ką turėčiau paklausti odontologo prieš procedūrą?

Nebijokite užduoti paprastų klausimų apie galimus balinimo gydymo būdus, kokių rezultatų galite tikėtis ir kiek laiko jie gali trukti.
Taip pat galite paklausti, ar yra kokia nors rizika, pavyzdžiui, padidėjęs dantų jautrumas.

Ar dantų balinimas yra nuolatinis?

Dantų balinimas nėra nuolatinis. Jis gali trukti nuo kelių mėnesių iki 3 metų – priklausomai nuo individualių paciento savybių. Gera žinia yra ta, kad naudojant Enlighten balinimą galite išlaikyti baltus dantis visam laikui – jums gali tekti atlikti palaikomąjį balinimą namuose su savo rinkiniu kasmet ar kas du metus, todėl patartina išsaugoti savo gelius. Taip pat galite įsigyti daugiau gelių ilgesniam laikui, jei jaučiate poreikį. Balinimo efektas paprastai trunka trumpiau, jei rūkote ar geriate raudonąjį vyną, arbatą ar kavą, kurie gali dažyti jūsų dantis.

Ar dantų balinimas veikia dirbtinius dantis?

Dantų balinimas veikia tik natūralius dantis. Jis nebalina protezų, karūnėlių, plombų ar laminatų, kuriuos gali prireikti pakeisti, jei norite, kad jų spalva atitiktų jūsų naujus balintus dantis.

Kiek baltesni bus mano dantys?

Galutinis balinimo efektas kiekvienam pacientui skiriasi, taip pat priklauso nuo naudojamos balinimo sistemos. Kai kurie žmonės labai gerai reaguoja į dantų balinimą ir rezultatas yra radikaliai baltesni dantys, tuo tarpu kiti gali pastebėti labai mažą skirtumą.

Kokia yra rizika, susijusi su dantų balinimu?

Dantų balinimas yra saugus, veiksmingas, neinvazinis ir populiarus būdas šviesinti visus natūralius dantis. Nepriklausomai nuo gydymo tipo, kai kurie pacientai gali jausti jautrumą balinimo proceso metu arba netrukus po jo, ypač jei jie anksčiau turėjo jautrius dantis. Tačiau jautrumas sumažinamas naudojant specialią dantų pastą. Norint atlikti dantų balinimą, jums turi būti bent 18 metų. Neturėtumėte balinti dantų, jei galite būti nėščia, nes nėra aišku, ar balinimo produktai gali paveikti kūdikį.

Patikrinkite odontologinių paslaugų kainas: čia!

Paskambinkite mums ir sužinokite, kaip galime jums padėti: 07780872526

System ratalny w Corby Private Medical Centre

Umów wizytę: 07780 872526